Show Menu

Hyra en gård på Gotland

I Sundre är det tyst och stillsamt. På våren hoar göken lika envist som trivsamt. Det är härligt att han finns förresten. På vägen in mot Tore finns en vacker vingård där vinstockarna står på rad. Dessa vårdas kärleksfullt av vår granne Maria. Gården Tore ligger skyddad från väder och vind och inbäddad i lummig grönska sommartid. Platsen minner om svunnen tid.

Långt från stora vägen ligger idyllen Tore, en vacker gammal Gotländsk gård i kalksten med anor från 1300-talet. Generation efter generation har man njutit av fika i syrénbersån. Undan för undan, med varsam hand och med känsla för gotländska material har huset fått sitt nuvarande utseende. I gammal stil men med stor komfort lever man gott på Tore höst, vinter, vår och sommar. Huset är stort, ca 270 kvadratmeter och tomten är ca 12.500 kvadratmeter. Gott om plats med andra ord.

Platsen är perfekt för den stora barnfamiljen eller för två små familjer. Här finns 3 sovrum med dubbelsängar, ett bekvämt sovloft för 2-4 personer och möjlighet till två extrasängar i salen (utrustat med rullgardinger för skön sömn). Utöver det finns extra utrymme för 2 personer I liten gäststuga på tomten. Ca. 10 personer sover gott med andra ord. I anslutning till det stora köket finns en matsal med öppen spis. Öppen spis finns också i kök och sal. I huset finns två rejäla badrum. Det ena är inrett med dusch, toa och handfat. Det andra har dusch, separat toa, liten bastu, badkar och handfat. Från badkaret har man vacker utsikt över äng och skog. Köket är modernt utrustat och mycket generöst med köksö. Huset är vinterbonat med element på båda våningarna, samt golvvärme på hela nedre våningen och i badrummen.

Tore ligger i en fantastisk socken, där landskap av kulturhistoriskt värde och vacker natur tillsammans utgör just grunden för denna miljö. Vi värmer upp huset med miljövänlig bergvärme, köper miljöcertifierad el och källsorterar mycket noggrant.

Gården ligger belägen i direkt anslutning till naturreservatet, nära den gamla åsen Husrygg, Hoburgen, Holmhällar strand, pensionat och raukområde. Varma lata dagar lockar förstås hängmattan eller en tur till stranden. Känner man sig trött och sliten kan ett yogapass eller en massage pigga upp.

House-Tore-Sundre-Gotland-1

Tänk dig en middag vid poolen
Hyra hus med 12 meter uppvärmd pool på Storsudret, Gotland

House-Tore-Sundre-Gotland-3
Vardagsrummet

Vandrande sommarskuggor

House-Tore-Sundre-Gotland-5
Sovrum

Huset Tore Gotland - Huset och pool
En härlig och stor uppvärmd pool vid huset.

Matsalen och köket
Matsalen och köket

Huset Tore Sundre Gotland
Huset Tore Sundre Gotland

Egna badrumsdofter

Badrum
Badrum

Hyra hus med 12 meter uppvärmd pool
Ta det lugnt i trädgården

Trappa och spis
Trappa och spis

Hyra hus på Gotland
Hyra hus på Gotland.